23.07.2020.

 

ЈКП “ВОДОВОД МИОНИЦА”

ЈКП ”Водовод Мионица” обавештава грађане да ће 23.07. бити уредно водоснабдевање и да неће бити планских искључења .
ЈКП ”Водовод Мионица” изводи радове на изградњи нове линије водоводне мреже у Шушеоци, као и радове на пресипању пута у Толићу на деоници од школе према Качаревићима и Радовановићима у дужини од 600m и на деоници од Јовановића према Ромском насељу у дужини од 700m.

Комунална служба ЈКП “Водовод Мионица” ради на пражњењу контејнера у вароши Мионица, као и изношењу смећа из улице Војводе Мишића, насеља Јасење и Драгојевића стране. Поред тога, врши се и прикупљање кабастог отпада који се одвози на депонију Ћосићи, као и наставак радова на кошењу преосталих делова зелених површина у Бањи Врујци.

У парку у вароши постављају се клупе, а такође се наставља и са припремом осталих клупа.

У току су радови на сечењу растиња и уклањању гнезда птица из парка у вароши Мионица.

У току јучерашњег дана, у периоду од 19 часова до 23 часа извршена је дезинфекција свих улица у вароши, а у плану је да се и данас изврши дезинфекција у истом термину. Истог дана отклоњени су и кварови на водоводној мрежи и водомерима у Мионици, Толићу, Попадићу, Брежђу.

Наставља се са свакодневном дезинфекцијом објеката у периоду од 07 часова до 10 часова.

 

ЕПС
ДИСТРИБУЦИЈА

На дан 23.07. снабдевање електричне енергије биће уредно. У току су радови на ниској напонској мрежи у Вртиглаву. Квар ће бити отклоњен у што краћем року.

 

ДОМ ЗДРАВЉА

На дан 22.07.2020. у Ковид амбуланти прегледано је 36 пацијената, од тога 12 првих прегледа и 24 контролна прегледа. На RTG плућа у Општу болницу “Ваљево” упућено је 9 пацијената . Тестирано је 13 пацијената.
Од понедељка до петка у служби педијатрије обаваљају се редовни систематски прегледи и вакцинације.

 

КОЛ ЦЕНТАР
0800 50 50 55

У току јучерашњег дана, Кол центар је евидентирао укупно 15 захтева, од чега се 1 захтев односи на отпушење канализације, 10 захтева на кварове у шахтама, баждарењу водомера и водоводној мрежи и 4 захтева на санирање путне инфраструктуре.

 

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту