СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ 25.11.2022.

ЈКП „ВОДОВОД МИОНИЦА”

Служба водовода

Због преспајања линије, прекинуто је водоснабдевање у Ђурђевцу.  Екипе су на терену. Очекује се да корисници добију воду у што краћем року.

Због недовољне количине воде на изворишту,  на снази су рестрикције за водовод  Крчмар – Рајковић. По плану,  данас ће воду имати мештани Буковца и Мратишића.

Комунална служба

Комунална служба ради на одржавању хигијене и пражњењу контејнера у Улици, Тике Марића, Бањи Врујци и Радобићу.

ЕПС

Због планских радова очекује се искључење у Доњем Мушићу од 08-14ч и Попадићу, Паштрићу, делу Мионице од 09-12ч. Евентуалне промене доступне су на сајту ЕПС –а (https://www.epsdistribucija.rs/index.php/planirana-iskljucenja/kraljevo

СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ 24.11.2022.

ЈКП „ВОДОВОД МИОНИЦА”

Служба водовода

Због преспајања линије, прекинуто је водоснабдевање у Ђурђевцу.  Екипе су на терену. Очекује се да корисници добију воду у што краћем року.

Због недовољне количине воде на изворишту,  на снази су рестрикције за водовод  Крчмар – Рајковић. По плану,  данас ће воду имати мештани Осеченице и Голупца.

Комунална служба

Комунална служба ради на одржавању хигијене и пражњењу контејнера у Улици Милоша Милићевића, Тике Марића, 11. септембра, кнеза Грбовића, Кевића насељу,

ЕПС

Због планских радова очекује се искључење у Струганику од 08-15ч. Сутра (25.11) очекује се искључење у Доњем Мушићу од 08-14ч и Попадићу, Паштрићу, делу Мионице од 09-12ч. Евентуалне промене доступне су на сајту ЕПС –а (https://www.epsdistribucija.rs/index.php/planirana-iskljucenja/kraljevo

СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ 18.11.2022.

ЈКП „ВОДОВОД МИОНИЦА”

Служба водовода

У току је санирање квара у Ђурђевцу (Тешановићи). Екипе су на терену. Очекује се да корисници добију воду у што краћем року.

Због недовољне количине воде на изворишту,  на снази су рестрикције за водовод  Крчмар – Рајковић. По плану,  данас ће воду имати мештани Робаја (Бојиновићи)

Комунална служба

Комунална служба ради на одржавању хигијене и пражњењу контејнера у Улици Војводе Мишића, Брежђанској, Рибничкој и Бањи Врујци.

ЕПС

Нема планских искључења. Евентуалне промене доступне су на сајту ЕПС –а (https://www.epsdistribucija.rs/index.php/planirana-iskljucenja/kraljevo

СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ 16.11.2022.

ЈКП „ВОДОВОД МИОНИЦА”

Служба водовода

У току је санирање квара у Брежђу, Кључу, Рајковићу и Толићу. Екипе су на терену. Очекује се да корисници добију воду у што краћем року.

Због недовољне количине воде на изворишту,  на снази су рестрикције за водовод  Крчмар – Рајковић. По плану,  данас ће воду имати мештани Робаја (Јаковљевићи и Гавриловићи)

Комунална служба

Комунална служба ради на одржавању хигијене и пражњењу контејнера у Расаднику, Марића сокаку, Бањи Врујци.

ЕПС

Нема планских искључења за данас. Сутра (17.11) због планских радова очекује се искључење у Берковцу, Струганику и Попадићу  09-14ч. Евентуалне промене доступне су на сајту ЕПС –а (https://www.epsdistribucija.rs/index.php/planirana-iskljucenja/kraljevo

СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ 15.11.2022.

  1. ЈКП „ВОДОВОД МИОНИЦА” 

Служба водовода

У току је санирање квара у Брежђу, Кључу и Толићу. Екипе су на терену. Очекује се да корисници добију воду у што краћем року.

Због недовољне количине воде на изворишту,  на снази су рестрикције за водовод  Крчмар – Рајковић. По плану,  данас ће воду имати мештани Рајковића.

Комунална служба

Комунална служба ради на одржавању хигијене и пражњењу контејнера у Улици Тике Марића, Расаднику, Радобићу и Бањи Врујци.

ЕПС

Због планских радова очекује се искључење у Гуњици 09-15ч. Евентуалне промене доступне су на сајту ЕПС –а (https://www.epsdistribucija.rs/index.php/planirana-iskljucenja/kraljevo

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту