ОГЛАС ЗА ЈАВНО НАДМЕТАЊЕ ЗА ПОСТАВЉАЊЕ ПОКРЕТНИХ ОБЈЕКАТА ЗА ПРОДАЈУ ЗА ВРЕМЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ ''27. МИШИЋЕВИ ДАНИ''

Untitled 1

Општина Мионица, Мионица, Војводе Мишића бр. 30, оглашава јавно надметање за постављање покретних објеката за продају (за обављање трговачко-угоститељске делатности) на јавним површинама, на следећим локацијама :

      • У зони П (места П1-П4) дозвољава се постављање точилица за пиво и то у делу фронтално у улици Кнеза Грбовића (део испред парка ка капији) и мест̄а П20 и П21 у улици Војводе Мишића (десна страна поред парка) - површина по једном месту је 10m2;
      • У зони П (места П5-П14) у шеталишном делу парка ка фонтани (лева страна према улици Војводе Мишића) дозвољава се постављање покретних објеката за продају готових слатких и сланих производа (лицидерска срца, кокице и др.), дечијих играчака и једне трамболине, тезги за продају текстилних производа, играчака и др. - површина по једном месту је 10m2.
      • У зони П (место П15, П17, П18 и П19) дозвољава се постављање покретних објеката за продају крофни и палачинака у шеталишном делу парка ка фонтани (десна страна) - површина по једном месту је 10m2;
      • У зони П22 дозвољава се постављање забавног парка-површина 150m2;
      • У зони К (место К1-К14) дозвољава се постављање роштиља и др. печењарских производа - површина по једном месту је 43-138m2 (тачна површина сваког К-места је у графичком прилогу који се може погледати у Одељењу за просторно планирање, урбанизам и грађевинарство у на званичној интернет презентацији општине Мионица).

Локације које су предмет овог Огласа су јавне површине на делу кат.парцеле бр. 189 у КО Мионица Варош ( део улице В.Мишића и део ул. Кнеза Грбовића) за које се оглашава јавно надметање ради постављања покретних објеката за продају за време трајања манифестације ''27. Мишићеви дани'', у периоду од 15.07. до 23.07.2023. године.

Захтев за заузеће јавне површине поднеси се за цео период трајања манифестације.

Постављање покретних објеката за продају се под следећим условима:

Јавно надметање ће се одржати 07.07.2023. године са почетком у 12,00 часова у згради општине Мионица у Мионици, Војводе Мишића 30, у сали Скупштине општине Мионица.

Пријава се подноси Комисији за спровођење поступка јавног надметања за заузеће јавних површина, путем поште на адресу: Мионица, Војводе Мишића 30 или предајом на шалтер писарнице Општинске управе најкасније до 06.07.2023. године до 15,30 часова.

Документи:
Датум-32072среда, 28 јун 2023 10:52
Преузми-32072 155

 

 

Пријава се подноси у затвореној коверти, са јасном назнаком на коју локацију се односи. Пријава поднета у отвореној коверти или без јасне назнаке на коју се локацију односи сматраће се неуредном односно непотпуном и као таква ће бити одбачена.

Пријава обавезно садржи: доказ о уплати депозита, број рачуна на који ће се извршити повраћај депозита, износ накнаде која се нуди, за физичка лица и: име и презиме, адресу, број личне карте, ЈМБГ; за предузетнике: име и презиме предузетника, адресу, број личне карте, јединствени матични број грађана, назив радње, матични број; за правна лица: – назив и седиште, оверену решења о упису правног лица у регистар Агенције за привредне регистре и порески идентификациони број, као и пуномоћје за лице које заступа подносиоца пријаве, оверено код јавног бележника

Подносиоци неблаговремене или непотпуне пријаве, односно понуде не могу учествовати у поступку јавног надметања,а неблаговремене и непотпуне пријаве, односно понуде се одбацују.

Почетни износ цене накнаде је 840,00 динара по m2 за цео период трајања манифестације.

Минимални корак у јавном надметању износи 50.00 динара.

Депозит за учешће у јавном надметању износи 50% од почетне цене и исти се уплаћује на рачун јавних прихода општине Мионица, број: 840-714565843-77 позив на број 85-069 по моделу 97.

Положени депозит ће се вратити учесницима на јавном надметању који не буду остварили право у року од 10 дана од дана одржавања јавног надметања, док ће се уплаћени депозит учесника који буде успео на јавном надметању урачунати у накнаду.

Корисник је у обавези да користи предметни локацијски простор у складу са наменом одређеном.

Избор најповољнијег понуђача врши се применом критеријума највише понуђене цене накнаде. Уколико у поступку два или више понуђача понуде исти износ цене накнаде, предност има онај који је први понудио износ.

Сматра ће се да је јавно надметање успело у случају да пристигне најмање једна благовремена и потпуна пријава на основу које се подносилац региструје и проглашава и ако подносилац пријаве прихвати почетну цену накнаде локације с тим да ако не прихвати почетну цену губи право на повраћај депозита. Учесник који понуди најповољнији износ потписује изјаву о висини понуђене цене.

У случају неуспеха јавног надметања у односу на неко од понуђених места, попуњавање упражњених места ће се обавити непосредном погодбом са заинтересованим лицима дана 10.07.2023. године у згради општине Мионица у Мионици, Војводе Мишића 30, у сали Скупштине општине Мионица у периоду од 08.30-15.30 часова.

Учесник у јавном надметању који је дао најповољнију понуду постигнути износ накнаде уплатиће једнократно на уплатни рачун буџета општине Мионица број: 840-714565843-77 позив на број 85-069 по моделу 97 одмах по добијању Решења о одобрењу о постављању објекта и Решења о утврђеној накнади, односно пре постављања покретних објеката.

Ближе информације у вези огласа могу се добити у Одељењу за просторно планирање, урбанизам и грађевинарство у Општинској управи општине Мионица и графички прилог локација погледати на интернет презентацији Општине Мионица .