Поводом Дечије недеље поклони за мионичке школе и вртић

dn 3

Председник општине Мионица Бобан Јанковић посетио је данас предшколце у мионичкој Хали спортова где је организован такмичење „Трка за срећније детињство“ и том приликом уручио им спортске реквизите. Поред предшколаца, вредне поклоне добили су и Основна школа „Милан Ракић“, Основна школа „Војвода Живојин Мишић“ и Средња школа „Мионица“. А на иницијативу ученика из издвојених одељења Горње и Доње Топлице опремљени су и кошаракашки терени.

dn 2

-Данас смо наше најмлађе обрадовали поклонима, а они су нам подарили осмех, радост, срећу, оно најважније што једни другима можемо дати. Свако дете је дар за нашу Мионицу и ми ћемо дати све од себе да им обезбедимо што боље услове за одрастање – каже Јанковић.

dn 1

У оквиру Дечије недеље организован је садржајан програм уз подршку општине Мионица, а у реализацији Културног центра „Мионица“, Библиотеке „Милован Глишић“, Основне школе „Милан Ракић“, Основне школе „Војвода Живојин Мишић“, Предшколксе установе „Невен“, Центра за образовање и развој „Мионица“ и Средње школе „Мионица“

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту