Хаос у Мионици не престаје, након града поплаве

 bujicne padavine u mionici

За само неколико дана општину Мионица задесиле су природне катастрофе. Град је у суботу тукао све пред собом, а данас су услед обилних киша поплављене улице и оштећење саобраћајнице у готово свим деловима општине. Вода је оштетила домаћинства и ушла у куће и дворишта. Надлежне службе су на терену.

bujicne padavine u mionici 3

Председник општине Мионица Бобан Јанковић на терену је са грађанима.

-Ово су јако тешки дани за нас. Након незапамћеног града задесиле су нас поплаве. Пратили смо најаве и службе смо ставили у стање приправности. И сеоски путеви су доста оштећени. На терену смо, са нашим људима, чинимо све да помогнемо-каже Јанковић.

bujicne padavine u mionici 2bujicne padavine u mionici 4bujicne padavine u mionici 5bujicne padavine u mionici 6bujicne padavine u mionici 7bujicne padavine u mionici 8bujicne padavine u mionici 9bujicne padavine u mionici 10bujicne padavine u mionici 11bujicne padavine u mionici 12bujicne padavine u mionici 13bujicne padavine u mionici 14bujicne padavine u mionici 15bujicne padavine u mionici 16bujicne padavine u mionici 17bujicne padavine u mionici 18bujicne padavine u mionici 19 

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту