За опремање Омладинског клуба у Мионици још три милиона

 potpisivanje ugovora

Министарство туризма и омладине и општина Мионица издвојили су три милиона динара за другу фазу радова којом је предвиђено реновирање и опремање Омладинског клуба у Мионици. Прва фаза, коју је такође подржало Министарство са 2,7 милиона динара, подразумева грубе грађевинске радове је завршена, а ускоро се очекује наставак на другој фази радова.

- Као што смо и најавили, наставићемо радове на опремању Омладинског клуба. Захваљујем се Влади Републике Србије и Министрству туризма и омладине на издвојеним средствима која ће нам бити од великог значаја. Од изузетне важности нам је да млади у Мионици имају едукативне програме, да квалитетно проводе своје време и да буду подршка у стварању заједнице која има светлу будућност. Сигурно је да ће Омладински клуб бити место где се рађају нове и квалитетне  идеје које ће бити корисне за развој наше Мионице. А ми ћемо дати све од себе да што пре реализујемо овај пројекат – изјавио је Бобан Јанковић, председник општине Мионица.

Општина Мионица једна је од 39 локалних самоуправа којима су одобрена средства на основу Јавног конкурса за подршку јединицма локалне самоуправе у спровођењу омладинске политике на локалном нивоу.

Општина Мионица предузела је значајне кораке у оснивању Омладинског клуба, где су млади похађали обуке за омладинске лидере, а завршен је акциони план за младе у сарадњи са Омладинским савезом удружења „ОПЕНС“. Такође, општина Мионица има подршку УНИЦЕФ-а у реализацији и осмишљавању нових програма који ће допринети развоју Омладинског клуба у Мионици.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту