Регионална пажљивкова смотра сутра у Мионици


pazljivkova smotra

Регионална „Пажљивкова смотра 2024“ биће одржана сутра у Мионици, а окупиће 150 деце из Мионице, Обреновца, Лајковца, Косјерића и Љубовије

Након успешно реализоване општинске смотре, Агенција за безбедност саобраћаја  препознала је општину Мионица као једну од бољих у којој је организовано ово такмичење, те је Мионица ове године изабрана за домаћина регионалне смотре.

opstinska

 На општинској смотри у категорији предшколаца прво место освојила је екипа Предшколске установе „Невен“, васпитачи (Славица Станковић, Ивана Урошевић). У категорији првог разреда, победник је први разред ОШ „Милан Ракић“ (учитељица Снежана Пекеч), док је прво место у категорији другог разреда освојила екипа ОШ „Војвода Живојин Мишић“ из Рајковића, издвојена одељења у Кључу, Крчмару, Брежђу.

Национални пројекат „Пажљивкова смотра" је смотра деце предшколског узраста и ученика првог и другог разреда, на тему безбедности саобраћаја. Циљ реализације пројекта је развој и унапређење саобраћајног образовања и васпитања деце, а посебно унапређење знања и ставова о безбедном учешћу деце у саобраћају.

Победник регионале смотре која ће сутра бити одржана у Културном центру у Мионци од 10 часова пласираће се на републичку смотру.

Документи:
Agenda dogadaja Mionica pzljivko
Датум-32397среда, 29 мај 2024 08:48
Величина Документа-32397 480.77 KB
Преузми-32397 88

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту