Завршена Општинска лига у фудбалу у Мионици

varos mionica

У Мионици је у недељу пред пуним трибинама завршена трећа сезона Општинске лиге у фудбалу у којој је учествовало 15 екипа  које чине фирме, установе и насеља са територије општине. Након три месеца узбудљиве игре прво место освојила је екипа варош Мионица, друго село Брежђе, а треће место припало је селу Мионица. Захвалнице свим екипама и пехаре победницима уручио је председник општине Мионица Бобан Јанковић.

jankovic urucuje pehare

- Честитам победницима и свим учесницима Општинске лиге у фудбалу. Драго ми је да је ово такмичење посећено и да смо се овде у нашој хали спортова окупљали сваке недеље бодрећи наше синове, очеве, комшије, пријатеље. Спорт је важан, повезује људе, и сада са ове временске дистанце видимо колико је било важно да обновимо халу и да створимо што боље услове. У наредном периоду наставићемо са улагањима у спорт – рекао је Јанковић.

publika

Мионичани и посетиоци врло су заинтересовани да погледају ово такмичење, а томе сведочи и податак да је  сваку утакмицу пратило скоро 700 гледалаца, а осим утакмица Општинске лиге, гледаоци су могли да погледају и утакмице најмлађих полазника школе фудбала ФК „Рибница“ из Мионице.

pobednici varos mionica
У овкиру спортских дешавања, у Мионице се тренутно игра и Мини макси лига узраста од 7 до 11 година сврстаних у 32 екипе из 9 клубова са територије Колубарског округа, а најбољи тимови из пет старосних категорија ће се пласирати на регионално такмичење, као и одбојкашке утакмице ОК “Рибница“.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту