Бесплатна школа спорта у Мионици

 skolica sporta u sportskoj hali

Сва деца на територији општине Мионица узраста четири, пет и шест година имају прилику да бесплатно похађају школу спорта коју организује Центар за образовање и развој, а под покровитељством општине Мионица. Школу води Јована Мишић, дипломирани професор физичког васпитања, а часови се одржавају два пута у току недеље у новој и модерној опремљеној спротској хали. Поред школе спорта за млађу децу, основцима су на располагању часови гимнастике.

- Дајемо све од себе да нашој деци омогућимо што квалитетније услове за раст и развој у нашој општини. Важно је да се од малих ногу баве спортом и на прави начин искористе своје слободно време, а ми смо се потрудили да им то обезбедимо, и то бесплатно, да родитељи не морају да издвајају додатна новчана средства. У наредном периоду очекује нас још погодности које ће допринети квалитетном одрастању наше деце. Кроз општински Центар за образовање нуде се разне могућности које треба искористити. Поред тога, турдимо се да улажемо у обнову школа и обезбеђивању бољих услова – рекао је  Бобан Јанковић, председник општине Мионица.

Школа спорта је почела са реализацијом, а сви заинтересовани могу се додатно пријавити на контакт 0628804970.skolica sporta

Центар за образовање и развој основан је 2016. године са циљем задовољавања потреба грађана у области образовања и развоја људских ресурса на локалном, регионалном и националном нивоу и за пружање образовно-забавних и спортских активности. А мионичкој деци на располагању се бесплатни часови језика, глуме, фолклора, плеса, гимнастике, припремне настве за пријемни и др.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту