Јанковић обишао радове на реконструкцији трибина у Мионици

jankovic obilazi radove

Председник општине Мионица Бобан Јанковић обишао је радове на изградњи трибина у Мионици.  Радове на потпуној реконструкцију и доградњи објеката заједнички финансирају Канцеларија Уједињених нација за пројектне услуге (УНОПС) и општина Мионица. Поред трибина граде се и нове свлачионице, просторије за судије, као и додатни простор који ће представљати модерно уређен амбијент.

jankovic u obilasku radova

Морамо да радимо још брже и да испоручујемо резултате. Радови на реконструкцији трибина напредују. Настављамо са улагањима у спорт. Након изградње теретане на отвореном, реконструкције кошаркашког терена, спортске хале, на ред су дошле и трибине.  Биће ово још једно прелепо место где ћемо се сви окупљати – рекао је Јанковић.

У Мионици су у току радови на изградњи канализационе мреже, водовода Кључка врела, трибина, Куће Колубарске битке и Пуликиног легата.

radovi

Настојимо да на све начине улажемо у сваку област. Имамо јаку вољу и жељу да Мионица иде напред и да се развија. Уз помоћ Владе Републике Србије, само кроз пројекте изградње Куће Колубарске битке и Пуликиног легата уложили смо више од 38 милиона динара. А веома значајан пројекат за становнике наше општине је изградња водоводног система Кључка врела којим решавамо проблеме водоснабдевања у десет села.  Све ово нам говори да смо на правом путу и да смо покренули један замајац развоја наше општине – додао је Јанковић.

Канцеларија Уједињених нација за пројектне услуге (УНОПС) спроводи програм Европске уније за локални развој, а општини Мионици је одобрен пројекат реконструкције трибина на основу Јавног позива за пројекте локалне инфраструктуре. Поред Мионице, а на основу овог позива финансирају се пројекати из 33 локалне самоуправе из Србије.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту