Основан боксерски клуб у Мионици

 

Мионичани богатији за још један спортски клуб

20210412 145054

Мионица добија нови боксерски клуб потврђено је из новооснованог боксерског клуба „Мионица“.

- Спорт је одувек био популаран у Мионици. Улажемо у реконструкције спортских терена, оснивамо клубове. Имамо много планова. Ускоро ће напорне тренинге започети и чланови боксерског клуба „Мионица“. Посвећено и са новим идејама радимо на изградњи Мионице будућности – рекао је председник општине Мионица Бобан Јанковић, приликом обиласка радова.

img 5003

Некадашња аутобуска станица биће преуређена у бокс клуб. У току је реновирање и адаптација објекта. Захваљујући донацији боксерског клуба „Металац“ из Ваљева постављени су и џакови за бокс.

20210412 144944

Тренинзи ће почети након уређења објекта, а очекује се богат садржај за све узрасте.Мионица је изнедрила многе републичке прваке, када је реч о борилачким вештинама. Са модерном спротском халом, теретаном на отвореном и реновираним школским теренима Мионица пружа значајне могућности за све спортисте.Општина Мионица ове године уложиће преко 45 милиона динара из буџета у развој спорта. Очекују се и додатна средства преко конкурса од надлежних министарстава и то више од 20 милиона динара. Такође, захваљујући донацији Дунав осигурања, у центру Мионице почело је реновирање кошаркашког терена у вредности од 2 милиона динара.

 

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту