ОДРЖАНА СЕДНИЦА ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

grb mionice

Данaс је одржана седница Штаба за ванредне ситуације општине Мионица на којој је разматрана тренутна ситуација на подручју Општине.

На подручју општине Мионица нема регистрованих случајева заразе корона вирусом, а према извештају Полицијске станице Мионица у току претходне ноћи није било кршења забране кретања од стране грађана, а приликом контроле у периоду од 20 до 05 часова је затечено 7 лица који су имали уредно издате потврде о радном ангажовању.

На овој седници је извршена попуна састава Општинског штаба са осам нових чланова у складу са Уредбом о саставу, начину и организацији рада штабова, чиме ће бити подигнут ниво оперативности. Штаб је донео Наредбу о утврђивању радног времена пекара, апотека, продавница прехрамбене робе, угоститељских објеката, фризерских и козметичких салона, објеката у којима се приређују забавне игре и игре на срећу и пијачне продаје. Донета је и наредба о обезбеђивању финансијских срестава из буџета општине Мионица за израду и набавку заштитне опреме-заштитних маски, а план је да се заштитне маске за вишекратну употребу обезбеде за сваког грађанина општине Мионица. Такође, донета је и Наредба о увођењу првог степена приправности.

 

Документи:
Датум-2463петак, 20 март 2020 16:32
Величина Документа-2463 259.05 KB
Преузми-2463 1.243

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту