Реконструкција и адаптација школа у Мионици

slika prednja

Председник општине Мионица Бобан Јанковић потписао је уговор за извођење грађевинских радова на реконструкцији и адаптацији Основне школе „Милан Ракић“ и Средње школе „Мионица“ у Мионици. Радове финансира Канцеларија за управљањем јавним улагањима Републике Србије.

Управо потписаним уговором, председника мионичке општине Бобана Јанковића,реализоваће се реконструктивни и адаптациони радови на оба наведена школска објекта, а то су: архитектонско грађевински радови, водовод и канализација, електро радови, радови на телекомуникационим и сигналним инсталацијама, систему за дојаву пожара, машинске инсталације, технолошка опрема, радови на противпожарној заштити, а такође и партерно уређење око школа. Укупна цена радова износи 338.021.278 динара. Извођач радова се обавезује да уговорене радове изведе у року од тристотине календарских дана, од дана почетка радова.

Потписујући уговор, председник општине Мионица Бобан Јанковић,је истакао,да овај корак је наставак борбе за инвестиције у свим сегментима развоја мионичке општине, са циљем да се унапреди квалитет живота и рада у нашој општини.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту