Download detalji

Упитник за предлагање приоритетних области - Онлајн верзи Упитник за предлагање приоритетних области - Онлајн верзија

HOT

Licenca

Veličina

Datum Dokumenta

Име датотеке

Preuzeto 477

Kreirano 2020-11-05

Modifikovano 2020-11-09

Sistem

Општина Мионица је у циљу испуњавања обавеза прописаних Законом о планском систему Републике Србије донела Одлуку о приступању изради Плана развоја општине Мионица за период од 2021. до 2027. године. Израда плана поверена је екстерном стручњаку за израду планова развоја јединица локалне самоуправе.

Израда плана развоја започета је 1. септембра ове године, а како позитивни прописи налажу неопходно је да цео процес израде буде у потпуности транспарентан и доступан јавности. У том смислу, од грађана општине Мионица очекујемо активну улогу у предлагању будућих праваца развоја, кључних пројеката, приоритета и инвестиција. Такође, активну улогу очекујемо и од представника цивилног и пословног сектора у нашој локалној заједници, који имају снажан и оправдан интерес да учествују у планирању будућности нашег места.

Због тога смо се, на почетку процеса израде Плана развоја општине Мионица за период од 2021. до 2027. године, определили за спровођење процеса консултација са грађанима и представницима пословног и цивилног сектора у нашој општини, како бисмо прикупили идеје и мишљења која могу бити од изузетног значаја за израду квалитетног Плана развоја општине Мионица за период од 2021. до 2027. године. План нам је да консултације и јавну расправу спроведемо и у новембру, када очекујемо финални Нацрт Плана развоја општине Мионица за период од 2021. до 2027. године.

Од вас, грађанки и грађана општине Мионица очекујемо да кроз предлагање идеја, пројеката и инвестиција помогнете својој општини да планира главне развојне циљеве, мере и пројекте и да на тај начин усмери локална буџетска средства у решавање најургентнијих питања и локалних проблема.

У овој фази процеса израде Плана развоја општине Мионица за период од 2021. до 2027. године, од вас очекујемо да у периоду од 6. новембра до 16. новембра 2020. године предложите које су по вашем мишљењу приоритетне области за улагање, главне инвестиције и најпотребнији пројекти који у будућности могу да допринесу друштвено-економском и урбаном развоју наше локалне заједнице.

У ту сврху припремили смо посебан упитник који је постављен на интернет страници општине и који можете попунити и доставити на мејл адресу општине: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Молим Вас да попуните упитник јер на тај начин директно учествујете у планирању приоритета и будућности нашег места у наредном седмогодишњем периоду!

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ

Бобан Јанковић

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту