За 39 мионичких беба по 40 хиљада динара, бесплатна колица и ауто седишта, Јанковић: Од следеће године повећање

urucena kolica i sedista

Данас је 39 мионичких породица добило по 40 хиљада динара, бесплатна колица и ауто-седишта за бебе. Поклоне је уручио председник општине Мионица Бобан Јанковић, који је најавио повећање једнократне накнаде за све породиље од наредне године.

urucenje

- У сусрет новогодишњим и божићним празницима обрадовали смо наше суграђане, родитеље и наше најмлађе. Поклонили смо ауто седишта и колица, као и једнократну новчану помоћ у износу од 40 хиљада динара. Најлепши позив је бити родитељ, а ми смо ту да помогнемо. Лепа вест је и да ћемо новчану накнадну наредне године повећати, а већ у јануару прва рођена беба добиће 80 хиљада динара. Ту смо да бринемо једни о другима и да будемо породица која се воли, поштује и помаже, а баш таква је наша Мионица – рекао је Јанковић и додао да се у наредном периоду очекује повећање броја радних места и још више инвестиција које ће донети бољитак за све грађане општине Мионица.

kolica i sedista

На иницијативу председника општине Мионица Бобана Јанковића бесплатна колица уручују се од 2019. године, а ауто седишта од 2017. године, а од 2022. године додељује се и новчана накнада за прву рођену бебу.

Овом догађају претходила је обука за родитеље о правилној употреби система заштите за децу у возилима.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту