Јанковић: Решавамо велики проблем водоснабдевања у 12 мионичких села

 jankovic obisao radove

Председник општине Мионица Бобан Јанковић обишао је радове на изградњи водоводног система Кључка врела у селу Кључ којим ће се решити вишедеценијски проблеми и значајно унапредити водоснабдевање у Ђурђевцу, Шушеоци, Клашнићу, Радобићу, Санковићу, Рајковићу, Робајама,  Осеченици, Голупцу,  Кључу, Мратишићу и Буковцу. Овај пројекат финансира општина а очекује се да радови буду завршени до краја фебруара идуће године.

jankovic u obilasku radova na kljuckim vrelima

- Успешно спроводимо највећи пројекат из области водоснабдевања којим ћемо решити велики проблем водоснабдевања у 12 мионичких села. Даћемо све од себе да радове што пре завршимо јер знамо колико је то важно за грађане. Ускоро крећемо са реализацијом још једног важног пројекта на изворишту Орловац у Осеченици, а проблем водоснабдевања решавамо и у Горњем Мушићу – рекао је Јанковић.

Прва фаза Кључких врела којом је предвиђено постављање водоводне мреже је завршено, а у другој фаза која је у току предвиђено је извођење радова на изворишту.

radovi

Општина Мионица ускоро ће почети радове на реконструкцији изворишта Орловац које заједно финанасирају локална самоуправа и УНОПС у вредности од 58 милиона динара. Орловац је извориште које се налази у Осеченици, а са кога се водом снабдевају Осеченица, Кључ, Паштрић, Толић, Брежђе, Радобић, село Мионица.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту