Поводом Дечије недеље поклони за мионичке школе и вртић

Председник општине Мионица Бобан Јанковић посетио је данас предшколце у мионичкој Хали спортова где је организован такмичење „Трка за срећније детињство“ и том приликом уручио им спортске реквизите. Поред предшколаца, вредне поклоне добили су и Основна школа „Милан Ракић“, Основна школа „Војвода Живојин Мишић“ и Средња школа „Мионица“. А на иницијативу ученика из издвојених одељења Горње и Доње Топлице опремљени су и кошаракашки терени.

-Данас смо наше најмлађе обрадовали поклонима, а они су нам подарили осмех, радост, срећу, оно најважније што једни другима можемо дати. Свако дете је дар за нашу Мионицу и ми ћемо дати све од себе да им обезбедимо што боље услове за одрастање – каже Јанковић.

У оквиру Дечије недеље организован је садржајан програм уз подршку општине Мионица, а у реализацији Културног центра „Мионица“, Библиотеке „Милован Глишић“, Основне школе „Милан Ракић“, Основне школе „Војвода Живојин Мишић“, Предшколксе установе „Невен“, Центра за образовање и развој „Мионица“ и Средње школе „Мионица“