Наставља се рехабилитација тротоара у Мионици

У вароши Мионица биће реконструисано још 1,5 километара тротоара у централној улици Војводе Мишића, Топличком путу и Улици Славише Милојевића. Пројекат се финансира уз подршку Владе Републике Србије, а Кабинет за развој недовољно развијених општина определио је 7 милиона динара , док је локална самоуправа издвојила 5,6 милиона динара. Овај пројекат представља наставак започете рехабилитације тротоара у Мионици када је, такође, уз подршку Владе Републике Србије већ обновљено 4 километра тротоара.

  • Мионица добија нов и савремени изглед. Обећали смо да ћемо наставити реконструкцију тротоара и то управо и радимо. Циљ је да нам општина буде уређена, али и безбедна за пешаке. Уложили смо огромна средства у инфрастурктурне пројекте и побољшање квалитета живота свих грађана. Обновили смо школе, изградили спортску халу, објекте културе, асфалтирали саобраћајнице. Поред тога, успели смо да реконструишемо и парк у центру Мионице после пола века, а ускоро и настављамо радове како бисмо га комплетно обновили. Желимо уређену и модерну варош– рекао је председник општине Мионица Бобан Јанковић.

Захваљујући средствима Министарства туризма и омладине након пола века реконструисан је парк у центру Мионице, а ускоро се очекује и наставак радова у другом делу.