Мионица на Међународном сајму туризма, организован и бесплатан превоз за грађане

Општина Мионица учествује на 44. Међународном сајму туризма где ће представити туристичке потенцијале. На мионичком штанду презентовани су врхунски домаћи производи и богата туристичка понуда. А за све заинтересоване грађане организован је и бесплатан превоз.

 - Много је пројеката које смо завршили, а веома значајне и даље спроводимо. Кућа Колубарске битке, реконструисан парк, Пуликин легат су само од неких који ће нашу општину учинити веома препознатљивом на културној и туристичкој мапи Србије и света – рекао је председник општине Мионица Бобан Јанковић.

Из Туристичке организације Мионице кажу да су посетиоци врло заинтресовани да посете општину Мионица и све њене туристичке потенцијале, а највише их интересује пројекат изградње Куће Колубарске битке.

У Мионици је у току изградња прве уметничке галерије, Куће Колубарске битке која ће од заборава сачувати јунаштво српских војника у Првом светском рату, а недавно је завршено и поплочвање централног парка уз подршку Владе Републике Србије.

За све грађане који буду желели да посете сајам, у суботу 25.02.2023. године обезбеђен је аутобуски превоз до Београда и назад. Полазак је у 09:00 са аутобуске станице, а заинтересовани се могу пријавити на борј телефона 014 34 22 080.