Бесплатне представе, школа шаха, текбол, концерти до краја јануара у Мионици

Мионичани ће током целог јануара имати бесплатан програм са скоро 20 представа, концерата, кабареа, радионица, анимација. Новост је да ће ове године у  Хали спортова бити организован и текбол, школа шаха и стреличарство. А за крај  године, 30. децембра сви ће моћи да уживају уз кувано вино и музички програм на Тргу војводе Мишића. Празнични програм у Мионици траје до краја јануара када ће бити организована Светосавска академија.

- Желимо да сви уживају у новогодишњим и божићним празницима. Година коју испраћамо, за нас, је била веома радна. Наставили смо са улагањима у бољу будућност Мионице. Само смо пред крај године започели реализацију веома битних пројеката. Водовод Кључка врела, реконструкција парка, изградња Пуликионг легата, реконструкциј трибина и др.  Наставили смо радове на изградњи Куће Колубарске битке. А уз подршку Владе Србије од 1,2 милијарде динара, настављамо градњу канализације у 19 насеља, а очекује нас почетак градње два пречистача отпадних вода. Уверен сам да ће нам следећа година бити још боља и да ћемо покренути много пројеката који ће засигурно утицати на бољи живот грађана. То је најлепша новогодишња честитка за све нас -рекао је Бобан Јанковић, председник општине Мионица.

У установама које су део организације празничног програма  кажу да је програм намењен целој породици и свим генерацијама и представља синергију културе, уметности, забаве, међусобног уважавања и поштовања.