Бесплатна припремна настава за 119 мионичких осмака, ове године и бесплатни часови из физике и хемије

Сви ђаци завршних разреда основних школа у општини Мионица имаће бесплатну припремну наставу за завршни испит. Часове из српског језика, математике, физике и хемије организује општински Центар за развој и образовање. Бесплатна припремна настава први пут је организована прошле године, а ове године ће кренути раније и са додатним предметима физиком и хемијом.

- Као што смо и обећали, и ове године настављамо са организовањем припремне наставе. Знамо колико је битно да се ђаци добро припреме за завршни испит и да упишу жељене средње школе. Ученици су били заинтересовани за часове из физике и хемије, па смо успели ове године и да то организујемо. Бесплатна припремна настава се показала као вишеструко користан програм, где ученици могу добро да се припреме за пријемне испите, а истовремено ће олакшати родитељима и додатно растеретити кућне буџете – рекао је Бобан Јанковић, председник општине Мионица.

Очекује се да настава почне након пробног завршног испита и биће организована у просторијама средње школе у Мионици. Накнадно ће бити објављени термини и  распоред припремне наставе, а сви заинтересовани ученици се могу пријавити на број телефона 0628804970.