Базени
У бањи Врујци
Мишићеви Дани
У Центру Мионице
Зграда Општине
У Центру Мионице
Фабрика ВодаВода
У Врујцима
   

Питајте Председника  

   

Документи  

   

Временска прогноза  


22°C

Mionica

humidity:48%
Wednesday 15°C  /  29°C
Thursday 15°C  /  30°C
Friday 15°C  /  29°C
Saturday 17°C  /  31°C
   

Курсна Листа Народне Банке Србије  

   
   

Вести

Thumbnail број 404-28/2015 - јавна набавка противградних ракета Позив за подношење понуда - преузети Конкурсна документација за јавну набавку мале вредности - преузети
Thumbnail Три моста у Програму обнове           Јучерашња четврта седница Скупштине општине Мионица је сазвана по хитном поступку, уз образложење предлагача да је то пре свега било неопходно због поштовања рокова за доношење Програма обнове мостова на територији мионичке општине и Одлуке којом се наведени програм усваја. 
Thumbnail Завидни резултати Ђаци генерације Јована Рафаиловић и Јелена Рулић      Школска здања матичних Основних школа ''Милан Ракић'' Мионица и ''Војвода Живојин Мишић'' Рајковић и свих издвојених одељења су јуче на Видовдан била зборно место за наставно особље, основце и њихове родитеље поводом завршетка школске године и свечане доделе награда и ђачких књижица. Централна свечаност је одржана у мионичкој школи где је додели награда претходила Видовданска приредба.   Слика: Јована Рафаиловић, ђак генерације ОШ ''Милан Ракић''
Thumbnail О прекограничној сарадњи      Општина Мионица је недавно угостила представнике локалних самоуправа из Републике Српске, Угљевика, Лопара и Петрова, као и општина Уб и Љиг, на радном састанку у вези припремања документације за конкурс за трећи отворени позив за пројекте прекограничне сарадње. Позив се односи на пројекте прекограничне сарадње Србија-Босна и Херцеговина кроз инструмент за претприступну помоћ (ИПА) Европске уније. По завршетку официјелног дела, љубазни домаћини су повели учеснике састанка у обилазак знаменитости мионичког краја, а посебан утисак на госте је оставила посета Бањи Врујци и родној кући војводе Мишића у Струганику.
ОБАВЕШТЕЊЕ
26. јун 2015.
Thumbnail  Организациони одбор ''Мишићевих дана " позива све заинтересоване да се пријаве за учешће на изложбеном штанду ''СРПСКА РАДИНОСТ И СТАРИ ЗАНАТИ" који ће бити представљен 16. јула 2015. год. у оквиру Варошке вечери од 15:00 часова. Пријаве можете послати до 3. јула 2015. год. на: тел: 066/9521435, mail:  vesnamarkovic142@gmail.com .                     Добро дошли на ,, Мишићеве дане " !
   

Корисни линкови  

 

   
 
   

   

Галерија

   
© Opština Mionica