ШКОЛА ФОТОГРАФИЈЕ ЗА ОСНОВЦЕ И СРЕДЊОШКОЛЦЕ У МИОНИЦИ

Под покровитељством општине Мионица, у организацији Центра за образовање и развој јуче је у Мионици почела бесплатна школа фотографије за ученике основне и средње школе. Од марта до маја, уз помоћ професионалног фотографа Ђорђа Ђоковића, полазници ће имати прилику да се упознају са фотографијом кроз предавања и практични рад. Програм се састоји од четири дела: теоријских предавања, практичног рад, критичке радионице и изложбе фотографија.

djdj1

Према Ђоковићевим речима, на самом крају Школе фотографије, у мају, биће организована изложба фотографија свих полазника, који ће имати прилику да учествују у вршењу селекције и обраде фотографија и у организацији комплетне изложбе.

Циљ није направити од деце професионалне фотографе, већ помоћи им да лакше и боље прикажу оно што виде као интересантно, и научити их како да се изразе кроз фотографију. Током Школе полазници ће имати прилику да виде како изгледа и како се ради са професионалном фото опремом, и што је најбитније да науче како да направе технички добру фотографију са опремом којом располажу – истакао је Ђорђе Ђоковић.

djdj2

Поред школе фотографије која се оржава у Центру за образовање и развој „Мионица“, у оквиру пролећног циклуса биће одржани и други бесплатни програми, као што је курс енглеског језика А1.2 ниво, курс информатике за одрасле и семинари и предавања о родитељству.

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту