МИОНИЧКИ КАРАТИСТИ НА ТУРНИРИМА У БРАТИСЛАВИ И АРАНЂЕЛОВЦУ

arandelovac open 2019

Тијана Цмиљанић наступала за репрезентацију КС Уже Србије

Мионички каратисти су прошле суботе учестовали на два међународна турнира и то у Братислави и Аранђеловцу. У Словачкој је наступила Тијана Цмиљанић као први каратиста ''Мионице'' који се у протеклој деценији такмичио ван граница земље, док је на интернационалном турниру ''Аранђеловац опен'' наступило 15 такмичара који су освојили исто толико медаља (8 златних, 4 сребрне и 3 бронзане) у катама екипно и појединачно.
Цмиљанић је на 39. по реду ''Гран прију Словачке'' у Братислави бранила боје Карате савеза Уже Србије, а на турниру је учствовало преко 2.000 каратиста из 22 земље са европског, азијског и афричког континента. Драгоцено искуство Цмиљанићева је стекла такмичећи се у категорији јуниорки као једина каташица из Србије, а ривалке су јој биле из Словачке, Пољске, Аустрије, Мађарске, Хрватске и Русије.

tijana cmiljanic slovacka 2

На турниру у Аранђеловцу злато у екипној конкуренцији је припало ката тиму нада (Секулић, Остојић, Ал. Николић), док су полетарац Никола Ранковић (оранж појас) и пионир Никола Секулић били најбољи и у својој класи и у апсолутном нивоу, па су им припала по два најсјајнија одличја. Александар Николић је стигао до злата у класи плавог појаса и сребра у апсолутном нивоу, а најсјанија одличја су припала и Чеди Ракићу и Милици Мијаиловић. Сребрна одличја су освојиле Јана Поповић, Андрија Николић и Оливер Остојић, бронзана Дуња Кевић, Хелена Павловић и Анђела Марковић, а наступили су и Ива Радивојевић, Милица и Ђурђа Ракић и Јован Белошевић.

 

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту