Информисање послодаваца Мионичке општине о јавним позивима и конкурсима НСЗ,за реализацију активних мера запошљавања у 2017. години

СО Мионица у сарадњи са Националном службом за запошљавање организовала је информисање послодаваца за доделу субвенција за запошљавање незапослених лица из категорије теже запошљивих , на новоотвореним радним местима, програмима стручне праксе, стицања практичних знања за неквалификована лица, стицања практичних знања за вишкове запослених и дугорочно незапослена лица која су на евиденцији НСЗ дуже од 18 месеци, као и обуке на захтев послодавца, које ће моћи да користе и предузећа за професионалну рехабилитацију и запошљавање особа са инвалидитетом.

nsz

Више од тридесет послодаваца у просторијама СО Мионица упознато је са условима јавних позива и конкурса и о начину аплицирања на исте. Послодaвцима су објашњене све недоумице и дате смернице, како да остваре наведене субвенције.

Текстови са пратећом документацијом доступни су на сајту Националне службе - www.nsz.gov.rs, као и у свим филијалама и испоставама НСЗ .

Мионица

Живот је тешка и сурова борба. Ко сме, тај може. Ко не зна за страх, тај иде напред.

Војвода Живојин Мишић

Контакти

  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  014/3422-020
  014/3422-241
 

Ул. Војводе Мишића бр.30

14242 Мионица

Будите у контакту